T +31(0)6 27114601 • E info@staltimmermans.nl |

Coaching

Wil jij jezelf goed voelen?
Erik heeft verschillende coachingstrajecten gevolgd en is gecertificeerd NLP Master practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren). Een unieke combinatie en methode waarbij je leert negatieve gevoelens en gedachtes te veranderen in positiviteit en jezelf goed voelen. Om kennis te maken met deze werkwijze kun je een persoonlijke afspraak maken of volg je een workshop.

Ondersteuning en advies nodig op het gebied van educatie?

Erik heeft veel ervaring op het gebied van educatie. Na het behalen van de docentopleiding is hij aan de slag gegaan als docent/instructeur bij Helicon Opleidingen NHB Deurne. Op dit moment, naast zijn werkzaamheden bij Stal Timmermans, coördineert en verzorgt hij de opleiding 'oriëntatie paard' bij Helicon MBO Eindhoven. Daarnaast verzorgt hij voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond instructeursopleidingen.

De kennis en vaardigheden van Erik zijn een geweldige combinatie op het gebied van paard en educatie. Daarnaast verzorgt hij regelmatig voor verenigingen en scholen lezingen, workshops en cursussen op het gebied van het paard en alles wat daarbij komt kijken. Voor meer vragen en mogelijkheden kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Excursies, en nog veel meer op hippisch gebied

Regelmatig organiseren wij excursies voor paardenliefhebbers, scholen of bedrijven. Daarnaast kun je voor vele adviezen op het gebied van paarden bij ons terecht.

Stal Timmermans Stal Timmermans Stal Timmermans

"Coaching bij Stal Timmermans is op een positieve manier proberen jezelf, je rijden en de interactie met je paard te verbeteren."
Eva

 • “Erik is een docent die elke teamleider is zjin team wil hebben; Erik  geeft vol passie les en dit draagt hij dan ook uit naar zijn leerlingen. Maar Erik heeft als mbo docent  nog veel meer in zijn mars; hij heeft affiniteit met onze  doelgroep en kan deze groep structuur bieden, is deskundig en innovatief in zijn beroepsvak, heeft korte  lijnen naar ouders of verzorgers en heeft een goed netwerk van het bedrijfsleven waar hij volop  gebruik van maakt. Wat wil een school nog meer!”
  Bregje van der Horst

 • “Soms snap je niet direct wat zijn bedoeling is, of waarom hij je zo confronteert. Maar, uiteindelijk vallen de puzzelstukjes altijd in elkaar, want alles doet hij met een doel voor ogen.”
  Carmen

 • “E-quine.com heeft met veel plezier samen gewerkt met Erik. Hij is  een bevlogen en enthousiaste leraar. Naast zijn inhoudelijke capaciteiten weet hij mensen ook op individuele basis goed te begeleiden. Het is een plezier om met hem te werken.”
  Annemarie van der Toorn

 • “Als teamleider bij Helicon opleidingen heb ik de samenwerking met Erik als zeer positief ervaren. Hij is voor zowel leerlingen als collega’s erg toegankelijk. De ontwikkeling van leerlingen staat bij hem centraal. Hij vindt het belangrijk om stevige leerlingen af te leveren op zowel persoonlijk als praktisch gebied. Erik werkt erg goed in teamverband en weet de verbinding met de praktijk goed te maken.”
  Jenneke Leermakers - Pulles