T +31(0)6 27114601 • E info@staltimmermans.nl |

Dressuurinstructie

Een eenheid vormen met je paard/pony?
Of je nu een beginnende of gevorderde ruiter bent, wij bieden instructie aan voor alle niveaus. Tijdens de instructie, verzorgd door Erik Timmermans, ga je jezelf via logisch, opbouwend en systematisch rijden verdiepen in het optimaal functioneren van jezelf als ruiter en je paard/pony. Je werkt binnen de mogelijkheden van jezelf en de mogelijkheden van je paard/pony. Begrippen als welzijn en respect voor het wezen paard/pony loopt als een ‘rode draad’ door de lessen.

In overleg met Erik ga je samen een plan opstellen met korte, middellange en lange termijndoelen. Hoe het plan eruit gaat zien hangt helemaal af van je eigen gestelde doel, en de mogelijkheden van jezelf en je paard/pony.

Naast privé instructie bieden wij ook de mogelijkheid om een weekend te komen trainen. Je stalt je paard/pony bij Stal Timmermans en geniet van een heerlijke overnachting bij Hotel Van der Valk of het Hampshire hotel de Vrije Teugel.

Training

Voor training van je paard/pony ben je bij Stal Timmermans aan het goede adres. Samen met Erik maak je een passend programma waarbij je paard/pony op een rustige en eerlijke manier getraind word. Ook hierbij is de duur van training afhankelijk van het gestelde doel. De belangrijkste kernwaarden zijn; begrip en respect voor het paard, waarbij vertrouwen de sleutel tot succes is.

Stal Timmermans - Dressuur Stal Timmermans - Dressuur Stal Timmermans - Dressuur

"Bij de lessen van Erik vind ik altijd de basis centraal staan, welk niveau je ook rijdt. Hij checkt elke keer weer of deze basis helemaal goed is en kijkt of het paard klaar is voor de volgende stap."
Wendy N.

  • “Bij de lessen van Erik vind ik altijd de basis centraal staan, welk niveau je ook rijdt. Hij checkt elke keer weer of deze basis helemaal goed is en kijkt of het paard klaar is voor de volgende stap.”
    Anneke

  • “Door de lessen heb ik meer inzicht gekregen in wat er gebeurt en waarom het gebeurt.”
    Annelies