T +31(0)6 27114601 • E info@staltimmermans.nl |

****Sterren bedrijf en veiligheidscertificaat

Stal Timmermans is een modern en veelzijdig bedrijf waar je verzekerd bent van kwaliteit, gastvrijheid, welzijn en veiligheid. Deze waarden vind je terug in de faciliteiten, activiteiten en sfeer. Stal Timmermans is een IST (Branchevereniging Instructie, Sport, Trainingsstallen en pensionstallen) bedrijf, en in het bezit van een veiligheidscertificaat. De hoogwaardige kwaliteit van ons bedrijf is bovendien door de FNRS (Brancheorganisatie hippische bedrijven) gewaardeerd met 4 sterren.

Ideale locatie voor de stalling van je paard/pony

Lekker jezelf kunnen zijn en genieten van je paard/pony. Stal Timmermans staat bekend om de gezellige, familiaire sfeer en goede voorzieningen. De ruime boxen zijn zo gebouwd dat je paard/pony voldoende sociaal contact kan hebben. De paarden/pony’s krijgen dagelijks ruime weidegang en worden meerdere malen per dag gevoerd. Ook worden de boxen dagelijks uitgemest, met uitzondering van zon- en feestdagen. Door de unieke omgeving biedt Stal Timmermans prachtige mogelijkheden voor iedereen.

Je kunt gebruik maken van de volgende faciliteiten:

Wil je een paard/pony leasen?

Het bezitten en onderhouden van een pony of een paard is niet voor iedereen weggelegd. Na de koop moet je ook rekening houden met het aanschaffen van allerlei spullen, verzekering, stalling enzovoorts. Stal Timmermans heeft regelmatig paarden/pony’s beschikbaar om te leasen. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Stal Timmermans - Pension Stal Timmermans - Pension Stal Timmermans - Pension

"De accommodatie is ruim opgezet, met op diverse plaatsen poets- en spuitplaatsen. Hierdoor kan je altijd ergens terecht om je paard te poetsen of op te zadelen."
Bart