T +31(0)6 27114601 • E info@staltimmermans.nl |

Het team

Erik Timmermans

Kernwoorden: kundig – betrokken - gepassioneerd

Erik is eigenaar van Stal Timmermans.

Hij is in het bezit van de volgende diploma’s:
Daarnaast heeft hij verschillende workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching. Bij Stal Timmermans richt hij zich voornamelijk op het algehele management, de instructie en training van paarden.

Naast zijn werkzaamheden bij Stal Timmermans is hij 10 jaar verbonden geweest als docent/instructeur aan de hippische beroepsopleiding NHB Deurne. Op dit moment, naast zijn werkzaamheden bij Stal Timmermans, coördineert en verzorgt hij de opleiding 'oriëntatie paard' bij Helicon MBO Eindhoven. Daarnaast verzorgt hij voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond instructeursopleidingen.

Erik is getrouwd met Elna, die eigenaar is van massagepraktijk Jij-massage, en daarnaast werkzaam is in de horeca. Elna is bij Stal Timmermans verantwoordelijk voor de financiële administratie en het horecagedeelte.

Erik en Elna zijn de trotse ouders van hun zoon Sem en dochter Ize.

Stal Timmermans - Erik Stal Timmermans - Erik Stal Timmermans - Erik


Jan en Tonny Timmermans

Kernwoorden: Duizendpoten, verantwoordelijkheid, altijd klaar staan

Jan en Tonny hebben samen met hun zoon Erik de dagelijkse leiding over Stal Timmermans.
Jan en Tonny zijn samen verantwoordelijk voor het stalmanagement van het bedrijf. Beide staan dan ook altijd klaar voor alle gasten van Stal Timmermans en niets is hun teveel. Naast het werk is er altijd ruimte voor een kop koffie.

Naast het management genieten Jan en Tonny ook van hun kleinkinderen, en zijn zij actief betrokken bij het rundveebedrijf van hun zoon Remco. Remco biedt regelmatig een helpende hand bij Stal Timmermans.

Stal Timmermans - Jan en Tonny Stal Timmermans - Jan en Tonny


Vrijwilligers Stal Timmermans

Kernwoorden: Staan altijd klaar voor Stal Timmermans en de gasten

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een bedrijf als Stal Timmermans. Vele vrijwilligers bieden een helpende hand bij verschillende activiteiten zoals de barbecue, buitenrit, maar ook het onderhoud aan de faciliteiten. Stal Timmermans kan altijd rekenen op vrijwilligers en is deze daarvoor zeer dankbaar.

Stal Timmermans - Vrijwilligers

"Paarden die door Erik zadelmak gemaakt worden gaan vol vertrouwen de toekomst in."
Marion

  • “Erik werkt binnen de mogelijkheden van ruiter en paard. Op het eind is altijd ruimte voor evaluatie met duidelijke opdrachten.”
    Cheyenne

  • “Erik neemt de tijd om een band en vertrouwen op te bouwen met het paard. Ook mij geeft hij vertrouwen.”
    Nathalie